EN | BM

ECO WORLD HYGIENE (M) SDN BHD
63, Jalan Permas 9/12,
Bandar Baru Permas Jaya,
81750 Masai, Johor Bahru,
Johor, Malaysia.
+607-386 3008
+607-388 7299

Celine Ly
+6019-784 4777
+6019-780 4373

Mengenai Kami
Eco World Hygiene (M) Sdn Bhd adalah pengeluar dan pengedar tikar dan sistem tikar yang mempunyai 25 tahun pengalaman.

Kami mempunyai tikar yang paling lengkap di rantau ini dan bertanggungjawab untuk membekalkan sehingga 80% daripada tikar lantai di pasaran Malaysia. ECO WORLD HYGIENE (M) SDN BHD merupakan pengedar tunggal untuk tikar Crown dan Mattings dari Amerika Syarikat dan tikar TOWA dari Jepun.

Kami mengeluarkan tikar yang jenama terkenal dan lain-lain dari seluruh dunia. Ini telah membolehkan kedudukan kita sebagai peneraju pasaran di industri tikar lantai.

Apabila pelanggan bekerja dengan kami, kami memberi jaminan atas perkhidmatan pasukan yang berpengalaman dalam jualan dan teknikal kepada mereka. Kami juga sentiasa meningkatkan pengelaman tentang produk-produk baru dan maklumat supaya lebih mudah memberikan nasihat yang terbaik dan cadangan kepada semua keperluan tikar anda.

Produk kami boleh digunakan dalam pelbagai jenis permukaan seperti luar, dalaman, pintu masuk utama, pintu masuk menengah, lantai yang basah atau kering, kawasan berminyak dan lain-lain. Di sini, kami mempunyai semua penyelesaian untuk membantu anda.

Selain itu, kami juga menawarkan Tandas Kebersihan sebagai komitmen kami kepada pelanggan semasa dan masa depan kita.

Pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami termasuk Persada Johor international Convention Centre, JKR, Istana Besar, New York Hotel & JB Carrefour Hypermarket dan banyak lagi adalah dari perdagangan, perindustrian dan kediaman.

Our Partners


Tukar ke versi mobile
Recent Updates
Langgan Risalah